Deel III - Jugendstadion, Duren

Zaterdag 12 november - Het groundhoppen zal vandaag de gehele dag in beslag gaan nemen. Om half 9 vertrokken Danny en ik richting het drielandenpunt. Vandaag stonden twee wedstrijden en meerdere lostgrounds op het programma. De eerste wedstrijd stond om 14:00 op het programma. In de Duitse Regionalliga West speelt Alemannia Aachen tegen Köln II. Om 19:30 speelt in het Belgische Nijlen de plaatselijke KFC tegen de buren uit Houtvenne. Een lekker druk en vol programma dus. 

Tussen de Lost Ground Kaalheide en de wedstrijd in Aachen hadden we 2,5 uur de tijd. We besloten om ons plan om naar Düren te gaan. Daar stonden twee ''aardige'' tribunes, aldus een forumlid. De eerste tribune vond ik wel aardig, maat net te gelikt. De tweede tribune heet Am Jugendstadion en staat in Düren . Schwarz-Weiß Düren is de vaste bespeler, 

Slechts een adres en dus een aanbeveling, meer hadden we niet van dit stadion. Nadat het eerste stadion ons niet heel erg bevallen, werden we extreem verrast door het tweede stadion.

Als ik de foto's achteraf bekijk, mag ook de eerste tribune wel wat meer krediet krijgen dan dat ik het in eerste instantie toekende. De tweede tribune is echt een pareltje met alles erop en eraan. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.
Rating: 0 sterren
0 stemmen